Doelgericht Pragmatisch Efficiënt
Positieve Energie in uw Engineering Team

Over ons

DPE Engineering & Consultancy
 

DPE is gestart vanuit de overtuiging dat bedrijfsmatige uitdagingen veelal te eenzijdig worden benaderd: problemen worden veroorzaakt door commercie, of techniek, of organisatie, of productie, of....

DPE is geworteld in de techniek, maar benadert uw vraagstuk vanuit de combinatie van commercie, organisatie én techniek. Deze benadering leidt tot oplossingen die binnen uw organisatie breed worden gedragen.

Een opdracht is voor DPE pas geslaagd als deze Positieve Energie heeft opgeleverd voor zowel de opdrachtgever als voor DPE.

 

Van de oprichter

Ik ben sinds 1996 werkzaam in de Nederlandse maakindustrie. Waar dat aan het eind van de vorige eeuw werd gezien als uitstervende bedrijfstak is dat nu 180 graden gedraaid. We zijn weer trots op onze bedrijven.

Mijn technische opleiding heb ik gevolgd aan de TU Delft in de richting Werktuigbouwkunde.  Mijn opleiding en ervaring in organisatie en commercie heb ik in verschillende opleidingen naast mijn werk, maar vooral in de echte wereld opgedaan.

Ik geniet van het omgaan met mensen en krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken. Altijd met oog voor menselijke verhoudingen, pragmatische realiseerbare oplossingen en efficiënte inzet van middelen.

 

Herman Treurniet

http://www.linkedin.com/in/herman-treurniet-5b4942  


Bedrijfsgegevens


DPE Engineering & Consultancy

Tijmensenpoort 17

3833 JR Leusden

Nederland

Telefoon: 06-496 713 48

E-mail: htreurniet@DPEengineering.nl